Reijsendaal Fase 2, Laanvilla 2-onder-1 kap woning , 3045 PE, Rotterdam

 • 207 m² - 213 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Type laanvilla 2-onder-1-kapwoning (Architect Geurst & Schulze) De 2-onder-1-kapwoningen, zoals uitgewerkt door Geurst & Schulze, hebben hun karakter onder meer te danken aan de zadelkap en grote dakkapellen. Deze zorgen ervoor dat alle woningen hun eigen...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 207 m² - 213 m²
Aantal slaapkamers 5 slaapkamers
Aantal kamers 6 kamers

Buurtstatistieken Zestienhoven

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Type laanvilla 2-onder-1-kapwoning (Architect Geurst & Schulze)
De 2-onder-1-kapwoningen, zoals uitgewerkt door Geurst & Schulze, hebben hun karakter onder meer te danken aan de zadelkap en grote dakkapellen. Deze zorgen ervoor dat alle woningen hun eigen herkenbaarheid krijgen. Deze zeer exclusieve woningen zijn voorzien van prachtige grote hoekramen waardoor de woning licht en zeer ruim aanvoelt, want
met een woonoppervlakte van ca. 63m2 op de begane grond is deze woning met recht zeer ruim te noemen. De 2-onder-1-kapwoningen hebben bovendien een (beukmaat)breedte van maar liefst 6,7 meter! De woningen hebben een te openen pui aan zowel de voor- als aan de achterzijde van de woning. Daardoor kunt u naar buiten waar u wilt, en zijn beide zijden voorzien van veel licht en uitzicht naar buiten.

Alle woningen zijn gelegen op zeer royale kavels. In lijn met het groene karakter van de laan, zijn alle woningen voorzien van voortuinen met groene hagen. De kavels worden aan de achterzijde allemaal ontsloten op het achterpad. De woningen zijn voorzien van parkeerplaatsen op het eigen terrein en zijn tevens voorzien van een grote chique gekleurde donkerbruine berging met kanteldeur.

Type laanvilla 2-onder-1-kapwoning (Architect Orange)
De 2-onder-1-kapwoningen, zoals uitgewerkt door Orange, hebben hun karakter onder meer te danken aan de grote (hoek)bloemkozijnen aan de voorzijde. Hierdoor wordt een open karakter gecreëerd en ontstaat en een riant uitzicht naar buiten toe. De woningen springen in het oog met hun moderne vertaling van een traditionele kap en de bijzondere vorm die daaruit voortkomt. De 2-onder-1-kapwoningen hebben een (beukmaat)breedte van maar liefst 6,7 meter! Doordat de entree in het midden is gepositioneerd, met uitzondering van bouwnummer 70 vanwege de ligging aan het water, kan u de begane grond geheel naar eigen wens indelen, heeft u de keuken liever aan de achterzijde van de woning dan behoort dit tot de mogelijkheden.

De woningen zijn gelegen op royale kavels van wel ca. 382m2! Zo kan u niet alleen van de ruimte binnen genieten maar neemt u het gevoel van ruimte ook mee naar buiten. In lijn met het groene karakter van de laan, zijn alle woningen voorzien van voortuinen met groene hagen. De kavels worden aan de achterzijde allemaal ontsloten op het achterpad. De woningen zijn voorzien van parkeerplaatsen op het eigen terrein en zijn tevens voorzien van een grote chique gekleurde donkerbruine berging met kanteldeur. Een uitzondering is bouwnummer 70 welke aan het water gelegen is.

Duurzaamheid
De woningen zijn voorzien van een lucht-water warmtepomp in combinatie met pv-panelen en een boilervat van 300 liter. Dit zorgt er mede voor dat deze woningen voldoen aan de nieuwe strenge BENG-eisen, maar ook dat de warmtepomp kan (top)koelen in de zomer. Het ventilatiesysteem is bovendien voorzien van een fijnstoffilter.

Koperswensen
De woningen zijn binnen de beschikbare opties volledig aan te passen naar uw wensen. Zo kunnen bijvoorbeeld de woningen voorzien worden van een uitbouw naar achter en/of opzij. Er is zelfs de mogelijkheid tot een fiscaal aftrekbare zelfstandige kantooroptie aan huis.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 35

Locatie

Plaats Rotterdam

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 207 m² - 213 m²

Indeling

Aantal kamers 6 kamers waarvan 5 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin
 • voortuin
 • zijtuin
Hoofdtuin ACHTERTUIN
Hoofdtuin achterom 1

Bergruimte

Schuur/berging Vrijstaand hout
Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken Zestienhoven

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.