De Akkerranden fase 3, Eengezinswoning Gipskruid , 3227 AJ, Oudenhoorn

 • 132 m² - 132 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Wat een heerlijk ruime eengezinswoning is dit! Met een woonoppervlakte van circa 132 m2 en een woonkamer van 5,40 meter breed biedt deze tussenwoning álle ruimte voor je woonwensen. De tuin is gericht op het noord-westen. Is deze ruime eengezinswoning, op steenworp...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 132 m² - 132 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Buurtstatistieken

Wat een heerlijk ruime eengezinswoning is dit! Met een woonoppervlakte van circa 132 m2 en een woonkamer van 5,40 meter breed biedt deze tussenwoning álle ruimte voor je woonwensen. De tuin is gericht op het noord-westen. Is deze ruime eengezinswoning, op steenworp afstand van Hellevoetsluis iets voor jou?

Via de voordeur stap je direct in de hal. Hier is ook een toilet en de meterkast. Via de hal open je de deur naar de woonkamer. Hier is ook de trap naar de 1e verdieping. De keuken ligt aan de voorzijde. Kun je tijdens het koken fijn de spelende kinderen op straat in de gaten houden. De deur aan de achterzijde biedt toegang tot de tuin. Hier vind je een berging. Ideaal voor het gereedschap en de fietsen.

Verdiepingen met mogelijkheden
Op de 1e etage zijn er 3 slaapkamers en een ruime badkamer. De zolder is vrij indeelbaar. Ook kun je hier je wasmachine en droger kwijt.

Energieneutraal wonen
De woningen in De Akkerranden zijn energieneutraal, oftewel zeer energiezuinig, en klaar voor een gasloze toekomst. De woningen krijgen zonnepanelen, vloerverwarming en een bodemwarmtepomp in eigendom.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 31

Locatie

Plaats Oudenhoorn

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 130 m² - 186 m²
Woonoppervlakte 132 m² - 132 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage

  Buurtstatistieken

  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.