Saffier ong , 9207, Drachten

 • 1263 m²
€ 306.000 v.o.n.
Drachten
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Een zeer groene, ruime en vrije bouwkavel (circa 1263m2) in Drachten? Het kan! Stelt u zich eens voor: fluitende vogels om u heen wanneer u in de tuin zit, MET UITZICHT OP HET WATER, bij uw zelf ontworpen VRIJSTAANDE woning op deze prachtige kavel in het water, aan...

Toon meer

Kenmerken

Een zeer groene, ruime en vrije bouwkavel (circa 1263m2) in Drachten? Het kan!

Stelt u zich eens voor: fluitende vogels om u heen wanneer u in de tuin zit, MET UITZICHT OP HET WATER, bij uw zelf ontworpen VRIJSTAANDE woning op deze prachtige kavel in het water, aan de rand van een woonwijk.

Gemeente Smallingerland verkoopt aan de Saffier een mooie en UNIEKE bouwkavel gelegen aan het water en nabij uitvalswegen. De kavel is geschikt voor de bouw van een ruime vrijstaande woning. Vanwege de prominente plaats binnen de woonwijk Burmaniapark is een bouwplan met een hoogwaardige architectuur en uitstraling van belang. Daarnaast is het van belang dat de bebouwing niet het hele middengebied verdicht en worden dus maximaal twee bouwlagen toegestaan (de bouw- en nokhoogte bedragen maximaal 8 meter).

RUIM EN GROEN WONEN
De bebouwing staat vrij van de kavelgrenzen en kenmerkt zich door een alzijdige gerichtheid en expressie. De kavel biedt veel leefruimte en er kan geheel naar eigen wens een vrijstaande woning op gerealiseerd worden. Bijvoorbeeld een woning met een woonkeuken gericht op het water, of een veranda met buitenhaard, een werkkamer of kantoor extra. Het kan allemaal! Met de specialisten van WoonGereed kunt u desgewenst uw woning laten voorzien van smarthome oplossingen en vloer- en wandafwerking. Zelfs de tuin kan voor u worden ontworpen en aangelegd.

Via de Woonwensfabriek zijn er verschillende woningmodellen realiseerbaar op de kavel. Desgewenst kan de woning LEVENSLOOPBESTENDIG uitgevoerd worden, waardoor de badkamer en slaapkamer zich ook op de begane grond bevinden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op, zodat uw woonwensen verwerkt kunnen worden in het ontwerp waardoor uw droomwensen gerealiseerd kunnen worden.

WOONWIJK BURMANIAPARK
Deze kavel is gelegen nabij uitvalswegen in woonwijk Burmaniapark in Drachten. Burmaniapark is een gezellige woonwijk, op fietsafstand van het centrum van Drachten. De woonwijk ligt ten noordoosten van Drachten en ligt naast een industrieel gebied. Daarnaast is de woonwijk makkelijk bereikbaar met de auto, vanwege de N31 (Drachten en Leeuwarden). De voorzieningen in de buurt zijn snel te bereiken middels auto- en fietswegen. Zo biedt het centrum van Drachten verschillende voorzieningen zoals supermarkten en detailhandel, maar ook zitten er groothandels vlakbij de wijk en kunnen kinderen op fiets naar de scholen in de buurt.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 306.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Onder optie
Aanvaarding in overleg

Bouw

Woning type Woonhuis
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwvorm niet van toepassing

Locatie

Adres Saffier ong
Plaats Drachten
Provincie Friesland
Land Nederland
Ligging
 • Aan water
 • In woonwijk
 • Open ligging

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 1263 m²

Indeling

Voorzieningen

  Energie

  Isolatie
   Verwarming

    Buitenruimte

    Tuin
    • Geen tuin
    Hoofdtuin geen tuin

    Bergruimte

    Voorzieningen
     Isolatie

      Parkeergelegenheid

      Garage
      • Geen garage
      Aantal garages 0
      Oppervlakte 0
      Faciliteiten

       Overig

       Huidig gebruik bouwgrond
       Huidige bestemming bouwgrond

       Ontdek de woning

       Saffier ong, 9207, Drachten

       Hier zult u wonen

       Saffier ong, 9207, Drachten

       Schaduwwijzer

       Drachten
       Deze woning bezichtigen?
       Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.