Verkocht onder voorbehoud 1019 AT Amsterdam

Cruquiusweg 79 H

 • Prijs€ 1.250.000 k.k.
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3
 • Wonen179 m2
 • Perceel358 m2
 • LocatieBekijk op kaart
Cruquiusweg 79 H, 1019 AT, Amsterdam

Omschrijving

Aan de oostzijde van de Oostelijke eilanden wordt de fantastische nieuwe woonwijk Cruquiuseiland gerealiseerd. Een gebied wat in de afgelopen jaren is getransformeerd naar een nieuwe, moderne, ruime stadswijk waar het woongenot voorop staat. In het hart van deze...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 179 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Downloads

Aan de oostzijde van de Oostelijke eilanden wordt de fantastische nieuwe woonwijk Cruquiuseiland gerealiseerd. Een gebied wat in de afgelopen jaren is getransformeerd naar een nieuwe, moderne, ruime stadswijk waar het woongenot voorop staat.
In het hart van deze trendy woonwijk wordt het project Cruquius 1.6 met in totaal 29 Townhouses gebouwd en hier komt deze bijzondere hoekwoning beschikbaar.
Dit royale hoekhuis is gelegen aan een autovrije binnenstraat en meet een woonoppervlakte van maar liefst 179 m².

De woning heeft daarnaast de beschikking over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage, een gezamenlijke fietsenberging, een balkon en een extra ruim dakterras. Het is bij uitstek een woning die zich uitstekend leent voor een combinatie van wonen en werken. Door de hoekligging, de enorme raampartijen en de plafondhoogte van bijna 4 meter op de begane grond en 3 meter op de andere verdiepingen heeft dit huis een zeer bijzonder en speels karakter.

Dit gezinshuis heeft op de begane grond de royale woonkeuken met bijzonder veel lichtinval door de grote glazen puien. De luxe keuken is voorzien van alle denkbare gemakken middels diverse inbouwapparatuur en een kookeiland. De vide zorgt voor de connectie naar de living op de eerste etage. Tevens is er op de begane grond een bijkeuken/berging, welke zowel van buiten als inpandig te bereiken is.

De gehele eerste etage bestaat uit de living, van waar er middels de vide contact is met de woonkeuken. Op eenvoudige wijze is er de mogelijkheid om deze vide dicht te zetten met bijvoorbeeld een glazen vloer.
Zo ontstaat er nog eens ruim 4 m² extra aan woonruimte. Tevens is er op deze verdieping een luxe pantry met eigen spoelunit en koelkast. Ook op deze etage is het licht weer fenomenaal door de erker en de extra ramen aan de zijkant. Op de tweede etage is de royale master bedroom aan de voorzijde, waarbij er de mogelijkheid is een walk-in closet te creëren.

Verder is er op deze etage een tweede slaapkamer, een toilet en een ruime overloop waar een werkplek gemaakt zou kunnen worden. In deze ruimte zijn al aansluitingen aangebracht om een tweede badkamer te maken, waarbij het toilet eenvoudig bij deze badkamer betrokken kan worden (zie bij de afbeeldingen een voorbeeldschets van de mogelijkheden). Aan de achterzijde bevindt zich nog een knus balkon met een zonnige ligging op het westen.

De derde verdieping bestaat uit een grote open nog nader in te delen ruimte, waarbij bijvoorbeeld een grote slaapkamer en/of een werkkamer gemaakt worden. Tevens op deze etage de luxueuze badkamer met een ligbad, inloopdouche v.v. een rainshower, een wastafelmeubel en een extra toilet. Last but not least het ruime dakterras, dat met de ligging op het oosten en het zuiden vele zon uren zal hebben.

Het kwaliteitsniveau van de gehele woning is van een zeer hoog niveau. Het huis is opgeleverd met een luxe keuken van het merk Leicht met apparatuur van Siemens, een Quooker-systeem, een moderne badkamer van Tortu alle wanden zijn voorzien van strak stucwerk, alle binnendeuren zijn uitgevoerd met stompe paneeldeuren, de trap van de begane grond naar de eerste etage is voorzien van led verlichting en er is een lichtplan met ingebouwde led plafondspots op de begane grond en de eerste etage. Elke woonlaag is voorzien van een luxe toilet met fontein.

Dit bijzondere woonhuis is zeer energiezuinig te noemen. Door de vele raampartijen komt er veel zonlicht naar binnen, het huis is volledig geïsoleerd en totaal zijn er 20 zonnepanelen geplaatst. De woning is aangesloten op een collectieve WKO installatie, voor de levering van warmte en koeling (zie de website www.warmcruquius.nl voor de warmte/koude leverancier), zodat dit huis volledig toekomst proof is.
De canon voor de erfpacht is voor 50 jaar afgekocht tot en met 31-08-2071.

Kortom, een prachtig, ruim, luxueus woonhuis op een fantastische locatie. Om een mooie online indruk te krijgen van het woonhuis en het project is de volgende virtual reality beschikbaar : https://vr.cruquius.nl/boek1.6.php

Wonen op Cruquiseiland:
Cruquiuseiland is een schiereiland met een hele eigen identiteit. Het ligt op een ideale plek in het Oostelijke Havengebied. Binnen de Ring van Amsterdam, aan de stadskant van het IJ. Cruquiuseiland ligt vlakbij de trendy Indische buurt met de gezellige drukte van de Javastraat en de Dappermarkt en met een uitgebreide diversiteit aan winkels en gezellige cafeetjes en restaurants. Maar ook het groen van het Flevopark is op loopafstand. Met de fiets wordt zo de natuur van Waterland bereikt en dankzij een toekomstige fietsbrug zit je straks zo op de rustige dijk richting Flevopark.
Op Cruquiuseiland opent binnenkort een Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen en een basisschool (de Kleine Kapitein) met bijhorende kinderopvang. Er zijn faciliteiten om aan je conditie te werken en ook medische zorg is om de hoek.
De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Het Centrum van Amsterdam is op fietsafstand, het openbaar vervoer is direct om de hoek en middels diverse uitvalswegen wordt de snelweg Ring A-10 binnen mum van tijd bereikt, zodat er snelle verbinding is richting ’t Gooi, Utrecht, alsmede luchthaven Schiphol.

Indeling Townhouse:
Begane grond:
Entree van de woning; ruime woonkeuken met vide en met een luxe keuken voorzien van een inductie kookplaat met afzuiging, vaatwasser, oven/magnetron, oven, koelkast en een vriezer. De keuken is van het merk Leicht met apparatuur van Siemens en een Quooker-systeem; bijkeuken/berging, welke zowel inpandig als van buiten is te bereiken en voorzien van o.a. wasmachine aansluiting en de meterkast
Eerste etage:
Royale living over gehele verdieping met erker en vide; luxe pantry met koelkast en spoelunit (merk Leicht/Siemens); separaat toilet met hangcloset en fontein.
Tweede etage:
Overloop; royale slaapkamer aan de voorzijde met erker; tweede slaapkamer aan de zijkant; separaat toilet met hangcloset en fontein; overloop bestemd als werkruimte met toegang tot het balkon, tevens de mogelijkheid om hier een tweede badkamer te realiseren (voorbereidingen qua aansluitingen zijn reeds aanwezig en toilet ruimte kan eenvoudig bij badkamer worden getrokken); balkon gelegen op het westen.
Derde etage:
Royale ruimte te gebruiken als slaapkamer of werk ruimte; luxe badkamer met een ligbad, inloopdouche v.v. een rainshower, wastafelmeubel en een toilet; ruim dakterras met zonnige ligging op het oosten en zuiden.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 2023
• Hoekwoning gelegen aan autovrije binnenstraat
• Woonoppervlakte ca. 179 m² (meetrapport aanwezig)
• Balkon en een dakterras
• Eigen parkeerplaats in de parkeergarage
• Gemeenschappelijke fietsenstalling
• Erfpacht canon vooruitbetaald tot en met 31-08-2071
• Energielabel A
• Aluminium kozijnen voorzien van triple glas, stroomaansluiting voor plaatsen screens aanwezig
• WTW installatie
• Zonnepanelen, totaal 20 panelen.
• Aangesloten op een collectieve WKO installatie, met warmte en koude opslag (www.warmcruquius.nl )
• Gehele woning wordt verwarmd middels vloerverwarming met koeling, elke ruimte is apart regelbaar
• VvE bijdrage voor de woning € 189,82 en voor de parkeerplaats € 50,52 per maand
• Notaris keuze aan koper, koopakte volgens model Ring Amsterdam
• Aanvaarding in overleg

----
English version:

On the eastern side of the Eastern Islands, the fantastic new residential area Cruquiuseiland is being developed. An area that has transformed in recent years into a new, modern, spacious urban neighborhood where residential enjoyment takes precedence.

In the heart of this trendy residential area, the Cruquius 1.6 project is being built, consisting of a total of 29 townhouses, and this unique corner house is becoming available. This spacious corner house is situated on a car-free inner street and has a living area of 179 square meters. In addition, the property comes with its own parking space in the parking garage, a communal bicycle storage, a balcony, and an extra spacious rooftop terrace. It is ideally suited for a combination of living and working.

Due to its corner location, the enormous windows, and the ceiling height of almost 4 meters on the ground floor and 3 meters on the other floors, this house has a very unique and playful character.

On the ground floor, this family home features a spacious kitchen with an abundance of natural light thanks to the large glass facades. The luxury kitchen is equipped with all conceivable conveniences, including various built-in appliances and a kitchen island. The mezzanine provides a connection to the living room on the first floor. Additionally, there is a utility room/storage room on the ground floor, which can be accessed both from the outside and inside.

The entire first floor consists of the living room, where there is a connection to the kitchen on the ground floor via the mezzanine. In a simple manner, there is the possibility to close off this mezzanine with, for instance, a glass floor. This creates an additional 4 square meters of living space. On this floor, there is a luxurious pantry with its own sink unit and refrigerator. The light is again phenomenal on this floor due to the bay window and extra windows on the side.

On the second floor, there is a spacious master bedroom at the front, with the possibility to create a walk-in closet. Furthermore, on this floor, there is a second bedroom, a toilet, and a spacious landing where a workspace could be created. Connections have already been installed in this space to create a second bathroom, with the possibility of incorporating the toilet into this bathroom (see example sketch of the possibilities in the images). At the rear, there is a cozy balcony with a sunny western exposure.

The third floor consists of a large open space that can be further customized, for example, to create a large bedroom and/or a study. Also on this floor, there is the luxurious bathroom with a bathtub, a walk-in shower with a rain showerhead, a vanity unit, and an additional toilet. Last but not least, there is the spacious rooftop terrace, which, with its eastern and southern exposure, will enjoy many hours of sunshine.

The quality level of the entire house is of a very high standard. The house comes with a luxurious kitchen from the Leicht brand with Siemens appliances, a Quooker system, a modern bathroom from Tortu, all walls are finished with smooth plasterwork, all interior doors are fitted with flush panel doors, the staircase from the ground floor to the first floor has LED lighting, and there is a lighting plan with built-in LED ceiling spotlights on the ground floor and the first floor. Each living floor is equipped with a luxurious toilet with a washbasin.

This exceptional home is very energy-efficient. Due to the many windows, a lot of natural light enters the house, and it is fully insulated. Additionally, there are 20 solar panels installed. The property is connected to a collective WKO (Warmte-Koude Opslag) system for the supply of heating and cooling (please see the website www.warmcruquius.nl for the heating/cooling provider), making this house fully future-proof. The ground lease canon has been bought out for 50 years until 31-08-2071.

In short, a beautiful, spacious, luxurious home in a fantastic location. To get a better online impression of the house and the project, you can visit the following virtual reality link: https://vr.cruquius.nl/boek1.6.php

Living on Cruquiuseiland:
Cruquiuseiland is a peninsula with its own unique identity. It is located in an ideal spot in the Eastern Harbor Area, within the Amsterdam Ring, on the city side of the IJ. Cruquiuseiland is close to the trendy Indische neighborhood with the lively atmosphere of Javastraat and Dappermarkt, offering a wide variety of shops, cozy cafes, and restaurants. Additionally, the greenery of Flevopark is within walking distance. With a bike ride, you can easily reach the nature of Waterland, and thanks to a future bike bridge, you will have easy access to the quiet dike leading to Flevopark.

Soon, an Albert Heijn supermarket for daily groceries and an elementary school (De Kleine Kapitein) with accompanying childcare will open on Cruquiuseiland. There are facilities for fitness, and medical care is also nearby. The accessibility is excellent. The center of Amsterdam is within cycling distance, public transportation is just around the corner, and various highways provide quick access to the A-10 Ring Road, connecting you to 't Gooi, Utrecht, and Schiphol Airport.

Layout of the Townhouse:
Ground Floor:
Entrance to the house; spacious kitchen with a mezzanine and a luxurious kitchen. The kitchen is from the Leicht brand with Siemens appliances and a Quooker system; utility room/storage room, which can be accessed both from the inside and outside and equipped with, among other things, a washing machine connection and the meter cupboard.

First Floor:
Spacious living room spanning the entire floor with a bay window and mezzanine; luxurious pantry with a refrigerator and sink unit (Leicht/Siemens brand); separate toilet with a wall-mounted toilet and a washbasin.

Second Floor:
Landing; spacious bedroom at the front with a bay window; second bedroom on the side; separate toilet with a wall-mounted toilet and a washbasin; landing designated as a workspace with access to the balcony, also the possibility to create a second bathroom here (preparations for connections are already in place, and the toilet space can easily be incorporated into the bathroom); balcony facing west.

Third Floor:
Spacious room that can be used as a bedroom or workspace; luxurious bathroom with a bathtub, walk-in shower with a rain showerhead, vanity unit, and a toilet; spacious rooftop terrace with a sunny east and south-facing orientation.

Features:
• Year of construction 2023
• Corner house located on a car-free inner street
• Living area approx. 179 sqm (measurement report available)
• Balcony and a rooftop terrace
• Private parking space in the parking garage
• Shared bicycle storage
• Leasehold canon prepaid until 31-08-2071
• Energy label A
• Aluminum frames with triple glazing, electrical connections for installing screens available
• Heat recovery ventilation system (WTW)
• Solar panels, a total of 20 panels.
• Connected to a collective WKO (Heat-Cold Storage) system, with heating and cooling storage (www.warmcruquius.nl)
• The entire house is heated with underfloor heating with cooling, each room is individually controllable
• VvE contribution for the house € 189.82 and for the parking space € 50.52 per month
• Choice of notary is up to the buyer, purchase agreement according to the Ring Amsterdam model
• Acceptance by mutual agreement

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 1.250.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Woning type Woonhuis
Type woning hoekwoning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2023
Bouwvorm bestaande bouw
Soort dak plat dak
Materiaal van dak
 • bitumineuze dakbedekking
Open portiek nee
VVE actief ja

Locatie

Adres Cruquiusweg 79 H
Plaats Amsterdam
Provincie Noord_holland
Land Nederland
Ligging
 • Aan rustige weg
 • In woonwijk

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 179 m²
Gebouwgebonden buitenruimte 22 m²
Inhoud 808 m³
Perceeloppervlakte 358 m²
Totale woonoppervlakte 179

Indeling

Aantal woonlagen 4
Aantal verdiepingen 4
Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers
Aantal woonlagen 4 woonlagen
Voorzieningen
 • Mechanische ventilatie
 • Tv kabel
 • Zonnepanelen

Energie

Energielabel A
Isolatie
 • Volledig geisoleerd
Verwarming
 • Vloerverwarming geheel
Warm water
 • centrale voorziening

Buitenruimte

Tuin
 • Geen tuin
Hoofdtuin geen tuin
Hoofdtuin achterom nee

Bergruimte

Schuur/berging Inpandig
Voorzieningen
 • Voorzien van elektra
Isolatie
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • Geen garage
  Faciliteiten

   Onderhoud

   Onderhoud binnen uitstekend
   Onderhoud buiten uitstekend

   Overig

   Huidig gebruik Woonruimte
   Huidige bestemming Woonruimte

   Ontdek de woning

   Cruquiusweg 79 H, 1019 AT, Amsterdam
   Cruquiusweg 79 H, 1019 AT, Amsterdam

   Hier zult u wonen

   Cruquiusweg 79 H, 1019 AT, Amsterdam

   Schaduwwijzer